onemli

selami61

Platinian
private ( ozel sunuculu) oyunlarin nereden bulundugunu ogretseniz keske bi hastalik oldu bu :)))
acill nereden bulabilecegimi yazarmisiniz cinxe zor okuyor :D

Demek istediğin şu mu örnek veriyorum arena of valor'un çince test serveri vardı bunları mı yoksa Play Store da beta testlerine katılmak için mi sordun yada örnek veriyorum coc gibi oyunların Gold iksir elmas gibi materyallerin bol olduğu serverleri mi kast ettin
İmlaya dikkat edemedim telefonun kalemini kaybettim klavyeye alışamadım kusura bakma

Spesifik olarak direk bi site veya şuradan bakabilirsin diyebileceğim bir şey yok fakat, Google'a [(oyunun adı) Server list] olarak artırsan server bulabilirsin. Belli bi oyun varsa, bakiyim senin için.

hmm anladim bu ozel sunuculu oyunlari nereden buluyorlar gbo ya sorarbilirmisin
bizde elimizi tasin altina koyalim :)) simdiden tsekkurler :)

hmm anladim bu ozel sunuculu oyunlari nereden buluyorlar gbo ya sorarbilirmisin
bizde elimizi tasin altina koyalim :)) simdiden tsekkurler :)
Tabiiki sorayım. gbo exclusive veya pmt exclusive de olan vip 13 felan veren hileler server değil oyunun normal play store versiyonlarının hilelisi. Dediğin oyunlara baktım ama clash of lords 2 nin serverini baya baktım ama bulamadım. Epic summoners hakkında hiç server felan bir bilgi bulamadım, oyunun adı Elic summoners yazmışsın epic diye arattım google da.

Bide bizim ps de olan oyunlara bak istersen, belki hoşuna giden biri olur.

Last edited:
wip alma konusunda tereddutteyim napim sence ?
VIP bölümündeki modlar hoşuna gidiyorsa al yada bazı modları yüksek hızda indirmek istersen de tercih edebilirsin.
Sürekli aktif isen reklamları görmeden gezmek için alabilirsin. VIP'nin avantajı bunlar. Bence bir dene 6 ay geçerli olucak, beğenirsen devam ettirirsin.

Back
Top Bottom