turkce ve turkiyede oynanan oyunlarin modlari hic yok
ornegin idle heroes final kingdoms gibi arti final fight oyununun hillesincalismiyor yabancilara anlatamiyoruz bari siz
anlatin
Oyun modunu inceledim BR kasman lazım sonra tekrar dene mod aslında auto win değil auto complete yani düşman senden güçlüyse kaybediyordun BR kas duzelirfighting elf o :))
fighting elf oyunun adi hile calisiyor gibi ama 5. bolumde yensekte yeniliyoruz
Sana avantajı direk sonucu söylemesi bu sayede beklemeden sonucu öğrenebiliyorsun kazandışını yada kaybettiğinipeki hilenin avantaji ne bize :D
@nksakaak (Turkish) Merhaba Acaba Top Eleven hilesini yaparmısınız ? Top Eleven 2018 - Futbol Menajeri - Google Play'de Android UygulamalarıSana avantajı direk sonucu söylemesi bu sayede beklemeden sonucu öğrenebiliyorsun kazandışını yada kaybettiğini
anlamadım banamı dedin :Dwip 1 olarakta ogreniyoruz :D
Tarzım bi oyun değil, zaten uzun zamandır oyun yerine netflixten film izliyorum yada Spotifydan şarkı dinliyorum. Oyuna ciddi şekilde girip detaylı incelemedim. Yorumları inceledim sonra oyuna girip, kontrol ettim.wip 1 olarakta ogreniyoruz :D
İstek bölümüne konusunu açarım eve gidince.@nksakaak (Turkish) Merhaba Acaba Top Eleven hilesini yaparmısınız ? Top Eleven 2018 - Futbol Menajeri - Google Play'de Android Uygulamaları
eyw dostumİstek bölümüne konusunu açarım eve gidince.
Burdan kontrol edebilirsin. Bi gelişme olursa yazarlar.eyw dostum
We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share necessary information with our advertising and analytics partners to optimize your experience on our site.
Learn more about cookies
We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share necessary information with our advertising and analytics partners to optimize your experience on our site.
Learn more about cookies