Exactly thats why i say doesnt work xDAs for the video, I'm down to 7 coins rn. You see how long time will I be waiting?3000 seconds....
As for the video, I'm down to 7 coins rn. You see how long time will I be waiting?3000 seconds....
This much waiting means the app isn't working, bro. If there's a queue of a thousand people or more, when the version was working properly, the wait was usually at most 15 or 20 people. This is what I noticed while generating a specific video — the queue had more than a thousand people in the latest version 1.63.0.As for the video, I'm down to 7 coins rn. You see how long time will I be waiting?3000 seconds....
Only the server-sided features that rely on Power (not Coins), because before, everyone including me could generate any video or any image from any model using Coins.I think some features are servers-sided as Ela motioned in the note.
Hey guys. Been long time i didnt managed online in Platinmods. This new version (qwen image generate) work? I dont need video generate. Anyone can give me true answer?
Hey guys. Been long time i didnt managed online in Platinmods. This new version (qwen image generate) work? I dont need video generate. Anyone can give me true answer?
So far, there is no new news, my friend. Only the models that I mentioned work, and they are only three out of all the models. So that is not useful at all and does not make the application even beneficial. We should wait and see.Hey guys. Been long time i didnt managed online in Platinmods. This new version (qwen image generate) work? I dont need video generate. Anyone can give me true answer?
Try this if yours are not working.
Uninstall the dreamerland app completely, then install the older version,
Dreamerland: AI Art Generator Ver. 1.59.1 MOD APK | BETA | PRO Unlocked
![]()
Dreamerland: AI Art Generator Ver. 1.59.1 MOD APK | BETA | PRO Unlocked
Playstore Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=ai.dreamerland.android *Special Features* ◉ Mod Info: ★ Pro / Paid Features Unlocked ★ CPU Arch.: arm64-v8a ★ Except server sided features requiring credits. ➥ Release By ELAMods Note: Watch Ads if you want to get credits Free...platinmods.com
After install it, you update to the latest version, hope it works.
Alura-AI Photo Video Generator Ver. 1.5.3 MOD APK | Premium / Paid Unlocked
![]()
Alura-AI Photo Video Generator Ver. 1.5.3 MOD APK | Premium / Paid Unlocked
Playstore Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lightsail.alurachat&hl=en *Special Features* ✪ Premium /Pro Features Unlocked ✪ Debug codes Removed ✪ Optimized Graphics & Resources ✪ Unlimited Credits added ✪ Exit Pop up Removed ✪ Rating Dialog Disabled ✪ License Verification...platinmods.com
This is working, you can make it a backup plan.
I have already tried these applications, thank you. These apps don't give you many features and also don't offer many models like Dreamerland. I can barely find a suitable image when I want one, and there is no model like Flux.2. This model really supports many languages — I truly want it but I can't find it.Also, this one is available too.
AI Chatbot Assistant - ChatGO Ver. 6.1.1.3 MOD APK l Pro, Paid Unlocked
![]()
AI Chatbot Assistant - ChatGO Ver. 6.1.1.3 MOD APK l Pro, Paid Unlocked
Playstore Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chatgpt.aichat.gpt3.aichatbot&pcampaignid=web_share *Special Features* 1. Pro, Paid Unlocked Free Download: Hidden contentplatinmods.com
Sen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim abiBirilerinin merak ettiği soruların cevaplarını üzülerek veriyorum. Ben uygulamayı ilk günden fb üzerinden kurup hiçbir zaman çıkış yapmadım her yeni güncellemeyi üzerine kutup sorunsuz devam ettim son güncelleme olan 1.63.0 sürümünü de aynı yöntemle güncellendim (Görseller herşeyi anlatıyor) fb girişi atık yok AMA çıkış yapmamış olan eski fb kullanıcısı tüm profesyonel özellikleri kullanmayan devam ediyor Yaşanılan sorunları test ettim reklam izledim 8 kredi aldım video oluşturdum 3 dakika bekleme süresi sonunda videom hazır oldu sonuç olarak fb çıkışı yapmış olan kişiler asla profesyonel özellikleri kullanamayacak bu artık kesinlik kazandı. Google yada discord gidişi şu anda profesyonel özellikleri kullanmayan izin vermiyor @Ela yeteneği becerisi bu sorunu çözebilir başka bir yol şimdilik mümkün görünmüyor.NOT: beni üzen bazı yorumlar okudum uygulamayı hala sorunsuz kullanıyor olmam bunu paylaşmam ukalalık yada kendini beğenmişlik değildir özellikle üç arkadaşın konuyu panik halde gündemde tutmaları hatta ileriye gidip dostum sende bir gün profesyonel özellikleri kullanamaz hale geleceksin demeleri üzücü hatanızın bedelini başkalarına acımasız eleştiriler yaparak kötü temennide bulunarak giderrmezsiniz son yazımda yaptığım dileğimi yeniliyorum umarım herkes bir an önce uygulamayı tüm özellikleri kullanılabilirlik şekilde elde eder
Facebook'ta oturum açma veya hesabınızda kalmayı nasıl sağlayabilirsiniz, oysa Facebook ile oturum açma özelliği önceden silinmiş ve artık mevcut değil? Arkadaşımın 1.62.0 sürümünde Facebook ile kayıt özelliği var ama güncellemeden endişe ediyor çünkü eğer Facebook ile kayıt özelliği olsaydı uygulamayı güncellerdi, çünkü uygulamadan çıkış yapmadı ama özellik silindi. Eğer bu uygulamayı güncellerse giriş ekranı gelecek, Google veya Discord seçmesi gerekecek ve böylece Facebook'ta yaptığı her şeyi kaybedecek. Siz ise son sürüm 1.63.0'da Facebook ile hesabınıza giriş yapabildiğinizi söylüyorsunuz, nasıl? Bunu kanıtlamak için video çekmek mümkün mü ki arkadaşıma söyleyeyim ve sürümünü güncellesin?Birilerinin merak ettiği soruların cevaplarını üzülerek veriyorum. Ben uygulamayı ilk günden fb üzerinden kurup hiçbir zaman çıkış yapmadım her yeni güncellemeyi üzerine kutup sorunsuz devam ettim son güncelleme olan 1.63.0 sürümünü de aynı yöntemle güncellendim (Görseller herşeyi anlatıyor) fb girişi atık yok AMA çıkış yapmamış olan eski fb kullanıcısı tüm profesyonel özellikleri kullanmayan devam ediyor Yaşanılan sorunları test ettim reklam izledim 8 kredi aldım video oluşturdum 3 dakika bekleme süresi sonunda videom hazır oldu sonuç olarak fb çıkışı yapmış olan kişiler asla profesyonel özellikleri kullanamayacak bu artık kesinlik kazandı. Google yada discord gidişi şu anda profesyonel özellikleri kullanmayan izin vermiyor @Ela yeteneği becerisi bu sorunu çözebilir başka bir yol şimdilik mümkün görünmüyor.NOT: beni üzen bazı yorumlar okudum uygulamayı hala sorunsuz kullanıyor olmam bunu paylaşmam ukalalık yada kendini beğenmişlik değildir özellikle üç arkadaşın konuyu panik halde gündemde tutmaları hatta ileriye gidip dostum sende bir gün profesyonel özellikleri kullanamaz hale geleceksin demeleri üzücü hatanızın bedelini başkalarına acımasız eleştiriler yaparak kötü temennide bulunarak giderrmezsiniz son yazımda yaptığım dileğimi yeniliyorum umarım herkes bir an önce uygulamayı tüm özellikleri kullanılabilirlik şekilde elde eder
Çeviri söylemek istediğimi doğru çevirmemiş
Fb çıkışı yapmamış olanlarda sorun yok yapmış olanlar @Ela yeni düzenleme yapana kadar bekleyecek...
The app is already working bro my friend updated it and it's worked smoothly it seems we are just misunderstanding what the real problem isSen ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim abi![]()