Open Request European War 7: Medieval

Ventero

Platinian
4kqpuW-mySm4-e3DxdeEcd_aZFyIFFqSXFFI30rucqFOM=s280.png

Game Name: European War 7: Medieval

Google Play Store Link:

APK Link:

Cheat Requested:
  • Unlimited Gold
  • Unlimited Medals
  • Shop available in offline mode
Have you tried any cheat engines?:
No -> most of games crash after using cheat engines , at least games from Easy Tech company

Last edited by a moderator:
Upvote 0
Hello,

As said, I am not a pro modder, made this just to get resource.
Link:

How to use:
1- Run mod with Nox in a PC. In game, start with downloading the progress from server
2- Medal: See below pic, you can buy 1000 medals with 2 medals
3- General: You can buy premium hero in the second tab, there are many pages, get the hero with good properties (see pic)
4- General upgrade: you can upgrade hero with ability points, max is +100 for each skill.
5- You can upload again and play with your phone as normal. (remember to download progress to update the resource when play with your phone again)

View attachment 502883

View attachment 502884
Hi I want the mod
My name is David Kim email is [email protected]

Hala bu modu isteyen var mı? Ben resmi bir mod yapımcısı değilim ama bunun için imzasız mod yapabilirim, benim için Nox ile çalışıyor. Menü yok, Nox ile çalıştırmanız, ücretsiz premium generaller ve madalyalar edinmeniz ve ardından telefonunuzla normal sürümü kullanmanız gerekiyor. İlgileniyorsanız bana bildirin.
View attachment 502646
[/ALINTI]
Please link

Merhaba,

Dediğim gibi, ben profesyonel bir mod yapımcısı değilim, sadece kaynak elde etmek için bunu yaptım.
Bağlantı:

Nasıl kullanılır:
1- Modu Nox ile bir PC'de çalıştırın. Oyunda, sunucudan ilerlemeyi indirerek başlayın
2- Madalya: Aşağıdaki resme bakın, 2 madalya ile 1000 madalya satın alabilirsiniz.
3- Genel: İkinci sekmede premium kahraman satın alabilirsiniz, birçok sayfa var, iyi özelliklere sahip kahramanı edinin (resme bakın)
4- Genel yükseltme: Kahramanınızı yetenek puanlarıyla yükseltebilirsiniz, her yetenek için maksimum +100'dür.
5- Tekrar yükleyip telefonunuzla normal şekilde oynayabilirsiniz. (Tekrar telefonunuzda oynadığınızda kaynağı güncellemek için ilerlemeyi indirmeyi unutmayın)

View attachment 502883

View attachment 502884
[/ALINTI]