K klas1977 Platinian Aug 4, 2020 #612 Marvel şampiyonlar turnuvası android APk dosyası açmıyor oyunu yardım lütfen
TheArmKing iPMT Elite Modder Staff member iOS Team Leader Modding-Team Aug 5, 2020 #614 Updated to v28.0!
K klas1977 Platinian Aug 5, 2020 #615 biliyorum güncellendi ama ben linke tıklayıp beni yönlendirdiği yerde APK dosyasına bastığımda oyunu birisi yuklemiyor birisi yüklüyor ama oyuna basınca açmıyor oyunu bana kurulumu nasıl yapacağımı anlatan bir video lazım yardım edin lütfen ?
biliyorum güncellendi ama ben linke tıklayıp beni yönlendirdiği yerde APK dosyasına bastığımda oyunu birisi yuklemiyor birisi yüklüyor ama oyuna basınca açmıyor oyunu bana kurulumu nasıl yapacağımı anlatan bir video lazım yardım edin lütfen ?
K klas1977 Platinian Aug 5, 2020 #616 Bu linkler çalışmıyor çalışsa ben her ay vip alırım ama dosyalar açmıyor oyun yüklenmiyor orjinali sildim yine çalışmadı
Bu linkler çalışmıyor çalışsa ben her ay vip alırım ama dosyalar açmıyor oyun yüklenmiyor orjinali sildim yine çalışmadı