B BordoManyak Platinian May 15, 2020 #21 [QUOTE = "msavut, yayın: 1299741, üye: 948924"] Şuanda alma kardeşim güncelleme bekliyoruz süren boşa gider [/ALINTI] Bende yeni farkettim güncelleme gelince insallah
[QUOTE = "msavut, yayın: 1299741, üye: 948924"] Şuanda alma kardeşim güncelleme bekliyoruz süren boşa gider [/ALINTI] Bende yeni farkettim güncelleme gelince insallah
feeg245 Just Crazy May 16, 2020 #22 Amozon hediye kat almaya olması şartıyla kabul ediyor @G-Bo ッ fiyat 78 cıvarı olan kat yanız!!
S suloz Platinian May 18, 2020 #24 Kaç sezondur millet aliyo hileyi bi bok olmuyo biz aldık 3 kere ban yedik ne zaman çözecekler acaba
M msavut Platinian May 19, 2020 #30 1 tane hesabın ban yiyosa bi problem var demektir niye 6 hesapla giriyosun ki :D
umutaydinn Rookie May 27, 2020 #32 msavut said: 1 tane hesabın ban yiyosa bi problem var demektir niye 6 hesapla giriyosun ki :D Click to expand... Geçen sezonlar orijinal hesabımla giriş yaptı ki hiç ? Çok merak ediyorum.
msavut said: 1 tane hesabın ban yiyosa bi problem var demektir niye 6 hesapla giriyosun ki :D Click to expand... Geçen sezonlar orijinal hesabımla giriş yaptı ki hiç ? Çok merak ediyorum.
S suloz Platinian Jul 16, 2020 #36 Beyler ID Paylaşın beraber kasalım. ben 3 aydır alıyorum. Globalde oynayamıyorum ama KR'de baya iyi hesap kastım.
Beyler ID Paylaşın beraber kasalım. ben 3 aydır alıyorum. Globalde oynayamıyorum ama KR'de baya iyi hesap kastım.
G gökkurt Rookie Aug 19, 2020 #38 selam arkadaşlar lisans problemim var yardımcı olabilir misiniz memu da da telefonumda da çözemedik
feeg245 Just Crazy Aug 19, 2020 #39 Kardeşim opp yada dosya koyma yoksa olmax bide 3 kişiden fazla kişi hesab kulaniyor sa çalişmaz
G gökkurt Rookie Aug 20, 2020 #40 yok sadece ben başka hesap yok ama obb data hepsini tutmama rağmen ve defalarca kurup silmeme rağmen olmadı ismimde türkçe karakter var ö harfi ondan mı sıkıntı oldu acaba
yok sadece ben başka hesap yok ama obb data hepsini tutmama rağmen ve defalarca kurup silmeme rağmen olmadı ismimde türkçe karakter var ö harfi ondan mı sıkıntı oldu acaba