Bunu yapamayacağınız bir yer var.If there are any parts you can't do, please take a picture and show it to me so I can help you faster. From what I understand...Oldu dostum çok teşekkür ederim helal et @cirkef145314
Oyun ne kadar eğlenceli görünse de ve platformu ve arka planı kullanmada ne kadar yetenekli olsam da, bu yazıda daha önce bahsettiğim üç düğmeyle oyunu "Hoş Geldiniz, Oyuncu!" ekranından öteye taşıyamıyorum; ben de sürekli yeşil düğmeye (bu arada "Oyunu Başlat" anlamına geliyor) basıyorum ve hiçbir sonuç alamıyorum. Sorunu çözüp çözmeyeceğini görmek için kendime 6 yuan bile yükledim, ama işe yaramadı.If you show me screenshots of the part where you're stuck, I can help you.
BThis login ID panel should automatically open when you press the green button; it sometimes freezes, but it activates the second time you log in.View attachment 994902
Sadece bu ekran, evet. Yeşil düğmeye basmak hiçbir işe yaramıyor gibi görünüyor.
If you write down exactly what happened, I can help.View attachment 994902
Sadece bu ekran, evet. Yeşil düğmeye basmak hiçbir işe yaramıyor gibi görünüyor.
If you want, I can create an account for you.Sorun şu ki, düğmeye tıklamaya devam ediyorum ve düğme yanıp sönmeye devam ediyor ama hiçbir şey olmuyor, defalarca uygulamadan çıkıp tekrar giriş yapmama rağmen. Uygulamayı başlattığımda, giriş ekranına ulaşmak için ilk düğmeye dokunuyorum, doğru bilgilerimle giriş yapıyorum, oturumumun daha uzun sürmesi için kutucuğu işaretlemeden bırakıyorum ve bu ekrana geliyorum. Yeşil düğmeye dokunuyorum, seçilmiş gibi vurgulanıyor ve sonra hiçbir şey olmuyor, hatta donmuyor bile.
I have an account, I just can't launch the game. I think it's a lost cause, y'all just enjoy your game.If you want, I can create an account for you.
Hesabım var ama oyunu başlatamıyorum. Sanırım artık arkadaşımmu kaybettim, siz oyununuzun tadını çıkarın
BENIf you want, send me your login information via message and I can activate it for you.Hesabım var ama oyunu başlatamıyorum. Sanırım artık umudumu kaybettim, siz oyununuzun tadını çıkarın.
TWhat exactly went wrong?Bana özelden ulaşılabilir yanlış @cirkef145314